Happynecks ®

Starta behandlingen med ett leende

Succén äntligen i Sverige

Låt patienterna ha det bekvämt och känna sig avslappnade samtidigt som du arbetar ergonomiskt. Happyneck gör det lättare för patienten att luta bak sitt huvud med ett bra stöd i hela nacken vilket optimerar ditt arbetsområde. Happyneck är den flyttbara ”kudden”, specialgjord för all slags tandvårdsbehandling.

Hur uppstod idén med Happyneck?
Jerry som är sjukgymnast i Nederländerna stötte, i sin praktik, på en stor andel
tandvårdspersonal med olika nack- och axelbesvär. Dessutom, visade det sig, klagade många patienter inom tandvården på nackbesvär efter sina behandlingar. Jerry kontaktade sin partner Peter och tillsammans bestämde de sig för att undersöka ergonomin för tandvårdspersonal, men också stödet i nacken för patienterna under behandlingarna. Detvisade sig att det här fanns mycket att vinna – för såväl tandvårdspersonal som patienter.

Mer om Happyneck

Användningen av Happyneck möjliggör en ergonomiskt korrekt hållning hos dig som tandvårdspersonal genom att du får en symmetrisk hållning med armarna rakt framför kroppen. 

Happyneck är utformad så att patienten får ett jämt stöd i hela nacken vilket gör det lättare att luta sig bakåt och optimerar därmed ditt arbetsområde – allt detta tillsammans minimerar spänningarna på dina nackmuskler.

Bekvämt även för patienterna
I en testgrupp bestående av åtta praktiker och 151 slumpvis valda patienter om hur de upplevde Happyneck, blev resultaten fantastiska! 

  • 93% upplevde användningen av Happyneck vid behandlingen som bekvämt/mycket bekvämt.
  •  94% kände sig mer avslappnade och lugna under behandlingen.
  • 96% av patienterna skulle vilja använda Happyneck igen.

Hög kvalitet, mängder av färger och mycket prisvärd
Happynecks tillverkas i skai av högsta kvalitet. Fyllningen består av högkvalitativ pantera-skum som utmärker sig med sin hållbarhet, jämna kvalitet, hygien och höga komfort.

Vill du veta mer eller beställa?